A Construction Expert egy családi vállalkozás, amely mára sok fejlődésen és megújuláson ment keresztül. Közel két évtized tapasztalatát hasznosítjuk nap mint nap. Az évek során sikerült a szolgáltatásainkat magas színvonalúra fejleszteni, a rátermett szakemberekből álló csapatunk hatékony és minőségi munkát végez.

A megbízásaink pontos és helyes kivitelezése visz minket előre. Cégünk fő tevékenységei közé tartoznak a passzív házak építése, melyet nagy szakértelemmel és pontossággal végzünk. Az építés és felújítás mellett a famegmunkálásra is készen állunk hisz cégünk rendelkezésére álló asztalos műhelyének célja, hogy a megrendelők igényeit maximálisan kiszolgálja.

Az építkezés során bármilyen felmerülő problémára megoldást keresünk, és fejlődésként megélve visszük véghez a kéréseket, megrendeléseket. Ha a megrendelő úgy akarja, tervező kollegánk segítségét is igényelheti, így az összeszokott csapat még hatékonyabbá válik.

Elkötelezettek vagyunk a kifogástalan minőség és munka mellett, ezért munkáinkra garanciát vállalva adjuk át a megrendelőnek a kész projektet. Korrekt áron, pontos határidőtartással dolgozunk és folyamatosan tartjuk megrendelőinkkel a kapcsolatot.