Compania Construction Expert este o afacere de familie care s-a dezvoltat și s-a reinventat constant pentru a servi nevoile clienților săi, punând la dispoziția acestora experiența acumulată în decurs de aproape două decenii. De-a lungul timpului, am reușit să ridicăm la standarde înalte serviciile prestate, iar echipa noastră de profesioniști efectuează o muncă eficientă și de calitate superioară.

Dezvoltarea companiei se datorează executării corecte și exacte a comenzilor. Principalele activități ale companiei noastre includ construcția de case pasive, comenzi  pe care le realizăm cu profesionalism și precizie. Pe lângă construcții și renovări, suntem pregătiți și pentru prelucrarea lemnului, întrucât obiectivul atelierului de tâmplărie al companiei noastre este de a servi la maxim nevoile clienților noștri.

Căutăm soluții pentru  orice tip de problemă care s-ar putea ivi în timpul construcției, printre obiectivele noastre numărându-se, de altfel, și dezvoltarea continuă. La cererea clientului,  putem oferi ajutorul designerului nostru. Astfel,  munca echipei deja familiarizate devine și mai eficientă.

Deoarece considerăm de datoria noastră să oferim calitate și comenzi realizate impecabil, predăm clientului proiectului finalizat cu garanția aferentă. Prețurile noastre sunt oneste, respectăm termenele-limită și păstrăm permanent legătura cu clienții noștri.